Menu 'Oud & Nieuw'
31/12/2019
VOLZET
Kreeft 
appel, koolrabi, krulpeterselie

Zeetong & garnaal 
geplette aardappel, zarzuela-sausje
             
Jonge tarbot
pastinaakcappuccino, truffel

Hertenfilet  
boschampignons, witloof, veenbes

Peer
koude sabayon, karamel

Mokkaparfait                   
chocolade, speculaas

Middernachtbubbels

prijs menu 85.00€ / all-in 128 €
Nieuwjaarsmenu
01/01/2020

Kreeft *
appel, koolrabi, krulpeterselie

Zeetong & garnaal *
geplette aardappel, zarzuela-sausje  
           
Jonge tarbot
pastinaakcappuccino, truffel

Hertenfilet  *
boschampignons, witloof, veenbes

Peer
koude sabayon, karamel

Mokkaparfait *                  
chocolade, speculaas


prijs 4-gangenmenu * 65.00 € / all-in 95.00 €
prijs 6-gangenmenu 85.00€ / all-in 128 €